Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2007. augusztus 31. 0 hozzászólás
 

  Elérkeztek az utolsó percek a BECUP kezdetéig, ezzel lezárjuk az interjúsorozatot egy gyöngyszemmel. Amelyik csapat most kerül bemutatásra, az nem más, mint az [SPQR]. Légiós adott részletes

 newspic
Elérkeztek az utolsó percek a BECUP kezdetéig, ezzel lezárjuk az interjúsorozatot egy gyöngyszemmel. Amelyik csapat most kerül bemutatásra, az nem más, mint az newspic [SPQR]. Légiós adott részletes felvilágosítást, amit én Nektek továbbítok. Következzen az interjú, én pedig megköszönöm Nektek a figyelmet, hogy nyomon követtétek a sorozatomat. Tovább az interjúhoz
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: MacRoy


newspic cs2hu|MacRoy: Kérlek mesélj az olvasóknak magadról, hogy ki is vagy Te valójában a való életben és miként csöppentél a CSS világába.

[SPQR]Légiós: A polgári nevem Péter Zoltán, 23 éves vagyok, Százhalombattai lakos és a Dunaújvárosi Fõiskola diákja. Én semmilyen más fps játékkal nem játszottam a source elõtt, amivel a hl2 megjelenése után 2-3hónappal kezdtem el játszani. Elõször testvérpár alapította klánban kezdtem el szárnyaimat bontogatni, utána kerültem a Betyárokhoz, amely a legjobb társaság volt,akikkel eddig találkoztam, mind a mai napig tartom velük a kapcsolatot, és bármiben segítjük egymást, ha valamelyikünknek gondja van. Sajnos a sok munka és nõk miatt inaktív lett és megszûnt. Utána a frag guild csapata következett, majd a revolution, végül pedig az spqr csapatánál kötöttem ki ahol több személyes ismerõsöm, és barátom van.

cs2hu|MacRoy: Ha azt mondom BECUP?

[SPQR]Légiós: Akkor remélem feladják a leckét az idei dlan teamnek! És a dlan team is kõkeményen odateszi idén magát.

cs2hu|MacRoy: Mik a terveitek a BECUP-on, hogyan készültök és mit vártok el magatoktól?

[SPQR]Légiós: A becup készülésünk nem volt zökkenõmentes, mivel egyik játékosunk magánéleti problémák miatt kiesett, de a terveink nem változtak, továbjutás, vagy vigaszág elsõ hely, mint dlanon. Mivel többen dolgozunk, a felkészülés kissé nehézkes, de folyamatosan esténként összejövünk és játszunk velünk egyszintû magyar csapatokkal.Van külön eddzéstervünk is, Conrád folyamtosan bulizik, afterparty-kra jár, hogy ne lásson semmit,és a versenyre a szaga miatt elrettenjenek tõle az ellenfelek.Rúna folyamatosan csajozni próbál, de nem sikerül, ezért tele van tesztoszteronnal, aminek a várható csúcspontja 2007.08.31. ST200 a munkahelyén különbözõ színkombinációkat kever, hogy az apacsokat és mohikánokat megszégyenítõ harci színekben jelenhessen meg. guMee továbbra is Arankának képzeli magát, õ egyértelmûen a szép szál legényekre készül(de egy sem jött el - guMee). Jómagam pedig folyamatosan emelgetem a dossziékat munkahelyen, hogy ne okozzon gondot a söröskorsók emelgetése és már alig várom, hogy Conrád és guMee között hajthassam álomra a fejem.

cs2hu|MacRoy: A legfontosabb cél a versenyen?

[SPQR]Légiós: Ha tartjuk magunkat a szokásainkhoz, akkor pont beesünk az elsõ mérkõzésre, és természetesen tk bajnokságot rendezünk. Viszont a másnapskillünk az amit nem nagyon lehet felülmúlni. Célunk pedig az,hogy szeretnénk hírnevet szerezni az SPQR klánnak, hiszen bármilyen hihetetlennek tûnik, ez a klán már 3éve létezik.

cs2hu|MacRoy: Szerinted kik várhatóak a legjobb három csapat közé? A sorrend nem fontos, de ha meg is tudod indokolni, az nagyszerû lenne.

[SPQR]Légiós: Inkább azt mondanám kiknek szurkolok: dl (ale és tapsi miatt), suicide(dn miatt),iprodigy(Tóbiásék miatt) és fg(Zoli és öcsém miatt)

cs2hu|MacRoy: Kérlek mesélj a csapatodról és a múltjáról. Mi a felállásotok, milyen a csapat összeszokottsága, milyen sikereket értek el mostanában mind az itthoni, mind a nemzetközi ligákban.

[SPQR]Légiós: Az SPQR clán 3éves múltra tekint vissza, több jó játékos is megfordult itt, de soha nem volt komoly összefogás annak érdekében, hogy 1 komoly csapat szülessen.Inkább a klán egy játékos gyûjtõhely volt, ahova idejött sok jó játékos, de 1 warcsapat épp ezért nem is tudott kialakulni. Én idén nyáron elkezdtem, nem zökkenõmentesen és remélem az eredmények majd engem igazolnak. Mi inkább lanos csapat vagyunk, ezért nemzetközi eredményeink egyenlõre nincsenek. Lanokon pedig odaérünk mindig a középmezõnybe, úgy, mint dlanon és pgcc-n. A csapat jelen pillatban beugróval érkezik a fentebb említett okok miatt, összeszokotságról tehát nem lehet beszélni, viszont ez számunkra kitûnõ felkészülés a következõ dlanra, ahová reményeink szerint egy új 5. játékossal megyünk, aki régi motoros és rutinjával, játéktudásával sokat segíthet majd nekünk.
A csapat felállása: Conrád, Runaway, ST200, guMee, és jómagam.

cs2hu|MacRoy: Nincs már más hátra, minthogy sok szerencsét kívánjak nektek, és hogy sok meccset nyerjetek. Mit kívánsz elmondani az utolsó szó jogán?

[SPQR]Légiós: Sok sikert minden játékosnak, a szervezõknek kitartást, magunknak pedig sörben, borban folyó kánaánt, mert az alkohol butít, de a hülyéké a világ!

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Lehet-e CS2-t játszani MAC-en?
Míg a legtöbb játékos Windowson fogja megtapasztalni a CS2-t, sok játékosnak lehet, hogy a CS2-t Macen szeretné játszani. Korábban a CS:GO natívan támogatta a Mac-et, bár az új játékban ez nem ilyen egyszerű.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5829
 
1839
 
 
 
kép 1261
 
1564
 
 
kép 5838
 
1897
 
 
 
kép 272
 
1942
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu